Museu Volvo Ocean Race

Situat en ple cor d’Alacant, a la ZONA VOLVO DEL PORT, el Museu Volvo Ocean Race és un modern espai expositiu on el visitant trobarà un lloc interactiu per coneixer de primera mà el món marítim, i on coneixerà els navegants més intrèpids i sentirà les meravelles que amaguen els oceans. Un recorregut per la història de la regata i el món marí a través d’una «museografia» d’última generació. En definitiva, un museu únic al món que versa sobre el desafiament nàutic més exigent del nostre temps. La regata considerada “l’Everest de la Vela”. La regata Volvo Ocean Race.

EL RECORREGUT

Història: Creada el 1973 com Whitbread Round the World Race, el 2001 va passar a anomenar-se Volvo Ocean Race. Coneixereu la seua història, anècdotes i les seues diferents edicions.

Tecnologia: Descobrireu de forma interactiva tots els aspectes tècnics de la regata, així com les parts i evolució de les embarcacions.

La vida en coberta: Mitjançant jocs i recursos interactius es simula la vida a bord d’un Volvo Open 70, autèntic Fórmula 1 del mar.

Els oceans a l’actualitat: Coneixereu els ecosistemes marins i el perill que l’acció humana comporta per a la supervivència d’aquests hàbitats.

Herois i llegendes: El desafiament extrem d’aquesta regata ha convertit molts dels seus tripulants en herois. La seua capacitat de sacrifici i esperit de superació els ha catapultat al món de les llegendes.

La volta a casa: Després de nou mesos de lluita, esperit d’equip i superació, arriba el moment de les emocions. El moment de rebre a la meta, la benvinguda de familiars, admiradors i de milions d’espectadors que segueixen aquesta heroica aventura de la volta al món.

La sala de control: El recorregut finalitza a l’envidriada sala que alberga el Centre d’Operacions de la regata. El lloc que centralitza la informació permanent dels vaixells, la informació meteorològica, els factors de seguretat dels tripulants. Una finestra oberta al cor i cervell de la Regata. Un espectacle en viu inigualable.

A més de l’exposició, el museu compta amb un open bar, una àrea de shopping, activitats infantils i activitats complementàries que faran les delícies de tots els visitants que acudisquen al Museu.

 

Horaris

Hivern. D’ Octubre a finals de Juny (10 Octubre-14 Juny)

  • De dimarts a dijous:10.00-14.00 h
  • Divendres i dissabtes: 10.00-18.00 h
  • Diumenges i dies festius: 10.00-14.00 h

Estiu. De Juny a Octubre (15 Juny -9 Octubre)

  • De dimarts a dissabte: 11.00-21.00 h
  • Diumenges i dies festius: 11.00-15.00 h

Entrada gratuïta

Adreça

Volvo Ocean Race, S.L.U
Muelle de Levante nº 10
Puerto de Alicante
03001 Alicante – españa
Telf: 965 138 080
F: +34 966 080 389
http://museovolvooceanrace.esatur.com/

Muelle de levante 10, Alicante

Volvo Ocean Race, S.L.U
Muelle de Levante nº 10
Puerto de Alicante
03001 Alicante – españa
Telf: 965 138 080
F: +34 966 080 389
http://museovolvooceanrace.esatur.com/